Meditation för julafton

God jul älskade ni.

 

Hoppas att er dag börjat härligt. Vi har det så mysigt här på Khola Beach, inte riktigt en klassisk jul men vi firar och har det så mysigt. Imorse gav vi julstrumpor till att deltagare, sen höll vi morgonklassen till julmusik och nu har jag precis avslutat en flowklass där bästa Markus Berg spelade live och sjöng. Såååå magiskt.

 

Eftesom julafton är en väldigt socialdag för de flesta av oss, där vi träffar släkt, familj och vänner upplever i alla fall jag att det är lätt att glömma sig själv. Det är så mycket intryck, energier och saker som händer på utsidan att vi tappar kontakten med insidan. Å då blur de ju automatiskt väldigt svårt, nästan omöjligt at njuta av det som hände på utsidan, att på riktigt ta in våra nära och kära, att kunna ge kärlek och presenter från hjärtat (snarare än bara för att vi borde).

 

Mitt bästa tips är att oavsett allt som hände idag, ta en stund för DIG själv. Andas. Landa. Känn.

 

Om du vill kan du kika in på Yogobe och bli guidat ner i hjärtat, de dela nämligen en hjärtmeditation med mig idag helt gratis ❤️❤️❤️.

 

Njut av julafton. Massa massa kärlek

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!