Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Checkat ut i Indien

Heeeeej fina ni. Checkat ut igen. Går runt med lite dåligt samvete för att jag liksom lagt bloggen lite åt sidan de senaste veckorna men jag kommer igen. Nu är jag för mycket HÄR för att hitta viljan och tiden att sitta framför skärmen. Det är så mycket annat som lockar. Jag har flera gånger tänkt att fälla upp datorn denna veckan men sen har jag hamnat på en vacker strandpromenad, i meditation eller på en skön yogaklass. HÄRLIGT men märker att det där dåliga samvetet över att jag ”borde” göra saker på datorn kan smyga sig in i stunder, växa inombords. Det är inte bara bloggen som kommit i kläm, min ”SVARA VIKTIGT” mapp i mailen har blivit överfull under dessa veckor av utcheckning.

Hursomhelst, eftersom jag har en blogg om yoga och meditation kanske det är okey att checka ut lite ibland ;-). Leva som jag lär liksom.

Jag ÄLSKAR att dela med mig av yogan och meditationen samtidigt som en del av mig ibland längtar efter att leva mitt i naturen utan dator och mobil. Antar att en kombo är bäst. En kombo där jag ibland låter mig helt stänga av och fylla på med inspiration medan andra stoder får chansen att dela mer ER. För på denna plats, på bloggen, har vi verkligen skapat magi också. Alla vackra utmaningar där ni delar från era hjärtan har ju varit fullkomligt magiska.

Skriver igen när jag får FEELING. Sålänge skickar jag kärlek här från Indien, det är sååååå MAGISKT <3 <3 <3.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Josefine! Tack för en grym blogg. Jag har verkligen förälskat mig i Ashtangayoga och har utövat det dagligen och varit väldigt dedikerad i ca ett halvår nu, lite mer, innan tränade jag lite då och då men det är först nu jag känner att jag har utvecklats tillräckligt.

  Jag har blivit sugen på att gå en teacher training utbildning utomlands men jag undrar om det är ”för tidigt” för mig att göra det? Skulle du rekomendera att man väntar ett tag tills man känner sig mer hemma i sin egna kropp/träning eller hur ser du på den saken? när gjorde du din utbildning och hur länge hade du utövat yoga då? samt har du tips på någon bra utbildning? Finns ju tusentals känns det som och svårt att veta vilken som är ”bäst” så att säga.

  Kramar,
  Olivia

  olivia 2017-12-20 16:17:05 http://olivensblogg.devote.se
  Svara
  • Svar på olivias kommentar.

   Hej fina du! Det är aldrig för tidigt för en yogautbildning Olivia. KÖR KÖR KÖR. Finns intresset så unna dig själv det, sååå magiskt. <3

   josefinebengtsson 2018-01-02 11:33:43
   Svara
 • Det gör du så rätt i fina <3 Att göra det som känns rätt, kan inte bli annat är just rätt…njut! Kram!

  sassa 2017-12-17 12:25:31
  Svara
 • Helt rätt! Önskar att jag var där plats, och kunde hänga med dig! KÄRLEK

  Caroline (cafre85 Instagram) 2017-12-16 19:36:40
  Svara
 • Det ser helt fantastiskt ut!

  Josefine 2017-12-14 14:37:28 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!