Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ALLVAR UNDERWEAR – En kärleksförklaring till svensk skog

I samarbete med Allvar

Vill tipsa om det just lanserade underklädesmärket Allvar, världens första trosor tillverkade av svensk gran och tall. De utnyttjar alltså spill från skogsbruken för att göra superskönt och fina underkläder. YEAH. Hur coolt är inte det?!

 

Mina grymma klasskompisar från handels, Niklas Gilmark och Karin Rimbäck, har varit väldigt involverade i projektet men även HOPEs grundare, Stefan Söderberg.

 

För att lansera gjorde de även en superhäftigt event – ”En kärleksförklaring till svensk skog”  på centralstationen i Stockholm. Kärleksförklaringen skapades tillsammans med ljud- och doftarkitekterna Lexter, galleristen Jeanette Steinsland, inredningsarkitekten Johan Lytz och glaskonstnären Kristin Larsson mfl. De hade liksom riktiga tallar mitt på centralen, så jag kunde stå där och krama träd i väntan på mitt tåg :-).

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Namaste

  https://www.aftenposten.no/viten/Trar-og-planter-snakker-med-hverandre-gjennom-et-stort-nettverk-av-kanaler-623265b.html

  jhfg 2017-07-03 16:16:48
  Svara
 • Snygga!!

  Matilda 2017-07-01 11:26:35
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!