Vinnare av en resa med Surfakademin

Foto- Jonathan Kjell

Kära kära ni!

 

Jag har läst era kommentarer med gåshud och tårfyllda ögon. WOW, otroligt hur ni öppnar er. Orden räcker inte till för att beskriva den tacksamheten jag känner för att ni finns här på bloggen. Åhhhhh vad ni inspirerar. Så så så vackra rader från er alla. Jag vill påstå att den gemenskapen och djupet som vi skapat här tillsammans är stort och viktigt för hela detta snabba och ytliga samhälle. TACK!

 

Som sagt, kan vi omöjligt välja en vinnare av resan så jag och Johanna skrev upp alla era namn på lappar och gjorde ett lotteri. Vi blandade väl och drog en lapp. På lappen stod det:

 

ANDREA HOLMBERG

 

Vågar du??? Hahaha… märkte nämligen efter lotteriet att du avslutat din kommentar med:

 

”För att vinna skulle VERKLIGEN vara att utmana min rädsla för allt som inte är hemtamt. Och det känns superläskigt! Hoppas inte jag vinner haha.”

 

VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS till dig. Hoppas, hoppas, hoppas du vågar. Andrea, jag lovar det är värt det!!!!

 

Till er andra, ni är OCKSÅ vinnare för ni vågar möta era största rädslor vilket är det absolut coooolaste man kan göra. Vill bara krama er allihop! Från hela mitt hjärta – TACK, TACK, TACK för att ni är här och läser, delar och har varit med i denna utmaningen.

 

KÄRLEK!

Ps. En bild från längsen när min surfdröm var levande 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://www.binance.info/sv/join?ref=JHQQKNKN

  binance h"anvisningsbonus 2024-02-09 22:15:58 https://www.binance.info/sv/join?ref=JHQQKNKN
  Svara
 • Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://accounts.binance.com/cs/register-person?ref=YY80CKRN

  binance prihlásení 2024-02-05 00:35:05 https://accounts.binance.com/cs/register-person?ref=YY80CKRN
  Svara
 • Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://www.binance.com/join?ref=OMM3XK51

  Binance美国注册 2024-01-13 19:21:59 https://www.binance.com/join?ref=OMM3XK51
  Svara
 • most beautiful islands i have ever been to

  jason smith 2023-01-23 15:25:05 https://tulsahvac.net
  Svara
 • Thanks for sharing informative post. It is one of the best site that I have visited. Hope you will share more quality blog posts thank you.

  Yellowstone Merch 2022-11-10 09:12:50 https://www.celebsmoviejackets.com/yellowstone-merch
  Svara
 • Thanks for sharing this wonderful post. Keep posting such useful information.

  Svara
 • Sweden, Finland, Czech Republic and Switzerland were the first to qualify followed by Thailand who beat Philippines in a nervy shootout for 13th position and qualification to Birmingham and Canada who finished 12th and were the highest placing AMER country. Latvia completed the World Games lineup by beating Norway for 5th place.

  World Games 2022 live stream 2022-06-13 15:33:15 https://worldgamesguide.com/
  Svara
 • We are enjoying a great summer of sports across the UK as Birmingham 2022 is coming after Wimbledon as well as the Open and the women’s Euro 2022 tournament.

  Womens Euro 2022 Live stream 2022-06-13 15:32:02 https://eurocupfootball.com/
  Svara
 • These dates for Birmingham 2022, which runs from 28 July until 8 August will also mean that we will have the premium location in a great time for UK which will also include the Queen’s Platinum Jubilee and the ”Unboxed” festival, which will be celebrating UK creativity.

  Commonwealth Games info 2022-06-13 15:30:49 https://commonwealthgamesinfo.com/
  Svara
 • 1. GRATTIS Andrea!! ”Jag lovar det är värt det!!!” Inte för att jag vet hur surfing är precis, men för att det händer så himla mycket när vi kommer över våra rädslor! Shit asså. Hoppas du känner att det känns rätt för dig att åka iväg och inte som ett alltför stort steg. Och vet du, när du väl är där så är det okej att backa också. Det kan man alltid göra 😉 Ta det lugnt på stranden. Ta det i den takt som en själv behöver. KRAM
  2. ”Så så så vackra rader från er alla. Jag vill påstå att den gemenskapen och djupet som vi skapat här tillsammans är stort och viktigt för hela detta snabba och ytliga samhälle.” Yeeeeaaah!! Sån oerhört motvikt till allt ytligt, materiellt, rätt så oäkta som florerar annars. PUSS

  Emma lärdiglyssnapådinkropp 2017-06-29 21:03:57
  Svara
 • Börjar med att skicka en stor dos kärlek och mod till Andrea!

  Även om tävlingen är avgjord vet jag att jag vinner på andra sätt av att dela med mig. En av mina rädslor är nämligen att jag inte är viktig, att ingen skulle bry sig om min rädsla. Så därför vill jag dela här, vad jag delade på sociala medier igår. För varje gång blir nästa gång lite lättare, för varje gång inser jag lite mer att jag är långt ifrån ensam, för varje gång påminns jag att det är i sårbarheten vi möts på riktigt.

  ”Dancing. For a decade I told myself that I couldn’t do it. I told myself that I have absolutely no sense of rhythm. Sober I felt awkward and that everyone was watching me, drunk I didn’t care, so I drank to dance.

  Today I don’t drink but I do dance. I still catch myself feeling awkward and that everyone is watching but I try to move pass it. I love the vibration of music as it flows through my body. Recently I’ve been able to relate it to the refreshing feeling of a swim, but instead of water flowing over my body I feel the music flowing right through my body.

  So I know that it’s not true, that I have absolutely no sense of rhythm. I know that my body have a sense of rhythm, it is in and out of itself in rhythm with the vibrations around it, without trying to be so.

  Piece by piece I’ve experienced moments to understand the bigger picture. Piece by piece while being present, without judgement, practicing yoga. Piece by piece becoming clear with vibrations created by @arliliberman @adamwhitingyoga @acroshakti @kevinjamesheartsongs and various Kirtans. Thank you, from my whole body, for the impact you’ve brought.”

  Elin 2017-06-29 17:34:30
  Svara
 • Stort grattis Andrea ❤️?

  Jessica 2017-06-29 12:34:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!