Möt din rädsla – Vinn en resa med Surfakademin

God morgon kära ni!

 

WOW, jag är helt rörd över att läsa era otroliga delningar. TACK, TACK, TACK! Ni är sååå coola och modiga. Verkligen inspirerande.

 

Vissa av er har redan skrivit både om er rädsla och om hur ni lyckats möta den. För er som hittills bara skrivit om er rädsla får ni gärna som en kommentar till detta inlägg skriva hur ni börjat närma er eller möta er rädsla. Jag träffade exempelvis Moa Quist på min yogaklass igår som stolt visade upp ett plåster på armen hon från när hon tackvare utmaningen tog sig till vårdcentralen och gick emot sin rädsla för sprutor. Hur coolt?!!!

 

Ikväll kommer jag tillsammans med Johanna fåra Surfakademin lotta ut en vinnare av surfresan med dem till Galicien. I denna kommentar får du gärna skriva om du kan och vill åka med dem nu i juli. De har en plats ledig redan på söndag, någon som är redo att hoppa i och leka med vågorna redan nästa vecka?

 

Tack för att ni läser, tack för att ni finns. <3

 

MASSA KÄRLEK

 

 

#faceyourfearwithsurfakademin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer
 • There is a very good information thanks for sharing.

  Tree Services Sydney 2023-08-12 13:25:42 https://sydneyurbantreeservices.com.au/tree-services-sydney/
  Svara
 • ”Face Your Fear – Win a Trip with Surfakademin” sounds like a promotional campaign or contest run by Surfakademin, likely offering individuals the chance to overcome a fear or challenge in exchange for the opportunity to win a trip. Surfakademin could be a surfing school or organization that specializes in providing surfing lessons and experiences.

  pre purchase building inspection newcastle 2023-08-12 11:47:30 https://smaartbuilding.com.au/pre-purchase-building-inspection-newcastle/
  Svara
 • The specific details of the campaign, including how to participate, the destination of the trip, and the rules, would likely be available through Surfakademin’s official website, social media channels, or other promotional materials. If you’re interested in participating or learning more about the campaign, I recommend visiting their official online platforms for more information.

  Commercial Concreters Adelaide 2023-08-12 06:35:56 https://platinumconcrete.com.au/commercial-concreters-adelaide/
  Svara
 • ”Face your fear – Win a trip with Surfakademin” appears to be a promotional or marketing tagline that encourages individuals to overcome their fears and offers the chance to win a trip with Surfakademin, presumably a surfing academy or organization. This type of campaign might involve participants sharing their stories about facing and conquering their fears, with the incentive of potentially winning a surfing trip as a reward.

  Plumber North Shore 2023-08-11 07:01:29 https://www.onthejobplumbing.com.au/plumber-north-shore/
  Svara
 • As I website owner I believe the content material here is really good , appreciate it for your efforts. https://freehorseracingtv.com/live2/

  horse racing uk live stream free 2023-06-26 18:30:09 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • For the reason that the admin of this site is working, no uncertainty very quickly it will be renowned, due to its quality contents. https://freehorseracingtv.com/live2/

  hipodromocamarerovivo 2023-06-26 04:18:12 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

  pi network harga 2023-06-13 00:54:07 https://www.gate.io/id/signup/612995
  Svara
 • Pretty! This has been a really wonderful post. Many thanks for providing these details. sbn sports live cricket

  gulfstream park live on livestream 2023-03-25 13:39:05 https://freehorseracingtv.com/live/gulfstream-park-live-horse-racing/
  Svara
 • There is some nice and utilitarian information on this site. bloomberg news live

  racing tv extra 2022-12-28 10:50:03 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Thank you for great article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live/

  cheltenham races today on tv 2022-12-24 04:11:14 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing!

  izmir evden eve nakliyat 2022-12-09 05:27:23 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing. https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/

  nakliye firmalari 2022-12-07 06:01:12 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. https://freehorseracingtv.com/

  william hill racing tv 2022-12-03 17:11:45 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • TACK bästa du som hade den här utmaningen! Annars hade jag med all säkerhet fortsatt att skjuta på att utmana rädslan för sprutor. Så modigt av alla som delar med sig här i kommentarerna!

  Här kan ni se hur det gick för mig: http://www.healthyliving.se/moa/2017/06/27/att-mota-sina-radslor/

  Jag har precis blivit fri som en fågel och är redo att hoppa i vågor både på söndag och nästa vecka 😀
  <3

  Moa 2017-06-29 00:20:26 http://www.healthyliving.se/moa/
  Svara
 • Jag har redan vunnit! Och nu vinner jag igen. Och jag får ju öva på precis vad jag behöver, och vad det är jag vill göra. Hej vad detta är läskigt! För det är att omfamna, acceptera och älska mig precis som jag är precis just nu med de osäkerheter som lever loppan och förmodligen kommer att finnas kvar ett tag eller kanske alltid litegrann eller lika mycket framöver. Och det hela är så lustigt. Jag gick in på bloggen sent igår natt, på grund av att jag inte kunde somna! Jag minns inte exakt när jag kikade hit sist, men hade inte varit inne på några dagar, för jag såg i alla fall inte ett nys om någon utmaning sist. Anledningen till att jag inte kunde sova var att jag låg och tänkte. Det var ren magi, men på heeelt fel tidpunkt! Fruktansvärt frustrerande och jobbigt. Jag håller nämligen på att skriva en text, så saker jag vill ha med, meningar och uppbyggnad bara tryckte på!! Blir tokig på den kreativa hjärnan ibland. Och så mitt i allt kom en kommentar hit. Och till den så hör rädslan jag berättade om (och mötte!) i inlägget ”Möter min rädsla” – att jag är rädd för att skriva här, framförallt om just den rädslan i sig. Att erkänna det för dig/er i stället för att bara skriva och lotsas som ingenting. Och texten jag skriver på är meningen att jag ska publicera…

  Så jag vill egentligen mest bara passa på att säga tack igen för att du/ni hade den här utmaningen just nu! För att jag hade förmånen att få läsa om din rädsla och hur du möter den och för att jag just nu fick ögna igenom alla era kommentarer och läsa om era rädslor och hur ni möter dem och tänker/känner kring dem. Hade verkligen velat svara på dem också! Just nu tänker jag att jag kastar mig ut i vågorna igen, precis så som jag gör det just nu. Något mer som hjälper mig mycket är alla sommarprat. Jag skrattade högt när jag hörde Negra Efendic berätta om den bok hon skrivit (som hon vann stora journalistpriset för) och att när hon skrivit klart den hoppades att ingen skulle läsa den!! Det har verkligen hjälpt mig att skriva texten. Att hitta styrkan att våga vara mig själv i det jag skriver i en text som lustigt nog handlar om MOD! HAHA!!…

  Heja Moa!! Jag känner igen mig sååå. Heja oss som möter, och erkänner vår (kropps!?) jäkla rädsla för sprutor! Kanske hör jag på något vis av mig i sommar och frågar om vi kan peppa varandra till att lämna blod i framtiden (det är mitt jävla mål!) 😉

  Rent spontant känner jag mig inte redo att åka redan på söndag (eller?) men jag antar att det är då resan gäller. Om inte kan jag iaf. slänga in att jag mer än gärna (och verkligen helst inte för det är så läskigt att jag hoppas att jag inte vinner, eller att någon läser det här :P) hakar på typ v.29. KÄRLEK

  Emma lärdiglyssnapådinkropp 2017-06-28 23:30:56
  Svara
 • Jag kan och vill åka med Surfakademin till Galicien nu i Juli! Tyckte även det var passande i och med att inlägget handlade om rädsla – då jag har en rädsla för att befinna mig under vatten, vilket var en begränsning för mig under min första surfresa jag gjorde i år. Jag gav mig självklart inte och försökte mitt bästa, men det hade varit så himla roligt att få ännu en chans och verkligen möta rädslan i ögonen och våga ännu mer. Att gå in i djupare vatten, möta de stora vågorna och inte få panik så fort jag hamnar under vattnet är skulle vara målet med min resa!

  Joanna 2017-06-28 18:31:02
  Svara
  • Svar på Joannas kommentar.

   Åhhhh vi verkar känna samma fina Joanna. Tack för att du delar. Jajaja klart du ska surfa igen. ❤️?

   josefinebengtsson 2017-06-28 22:08:43
   Svara
 • Jag vill tävla och kan när som fram t 28 juli. Dvs nu på söndag också!

  Jag är egentligen rädd för så himla mycket. Jag är rädd för att prata i telefon, rädd för att prata med främmande människor och rädd för att ställa krav. Här sitter jag och väntar på ett samtal från en man jag aldrig träffat, för att jag har ställt krav på honom gällande vår uthyrning av vår lägenhet. I eftermiddag ska vi ses och allt det här gör mig så nervös att jag bara vill kasta telefonen i toaletten och låtsas som ingenting.

  Men jag tränar. Varje dag läser jag mina sms, svarar i telefonen, fastän jag hatar det. För jag vet att för varje gång blir det lite lättare. Jag brukar behöva vila minst En kvart efter ett samtal med en okänd, pga att jag blir så stressad. Men jag tar mitt jäkla samtal och sen lägger jag mig raklång på soffan. So What, det är såhär jag övervinner min rädsla. Steg för steg.

  Och då tänkte jag såhär, om nu surfakademien har en plats över, med ett helt gäng okända människor som åker, så tycker jag att det låter ganska obehagligt. Min spontana reaktion är oj vad läskigt, det vågar jag inte åka på själv. Och så tänker jag strunta i tävlingen. Men just därför vill jag tävla. För att vinna skulle VERKLIGEN vara att utmana min rädsla för allt som inte är hemtamt.

  Och det känns superläskigt! Hoppas inte jag vinner haha.

  Kram!

  Andrea 2017-06-28 16:09:53
  Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Vad grym du är Andrea! Att du svarar fastän det är läskigt och stressande! Kan känna igen mig särskilt vad det gäller att ställa krav. Tycker du gör helt rätt i att återhämta dig på soffan efteråt! 🙂

   Moa 2017-06-29 00:31:47 http://www.healthyliving.se/moa/
   Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   WOW! Tack för din delning Andrea. Jag känner igen dina rädslor, speciellt den med telefonen. Jag brukar inte ha problem att prata med främlingar face-to-face men telefon tycker jag är superjobbigt. GRYM du är som ser rädslan och möten den VARJE DAG. Tack för att du är med här. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2017-06-28 17:30:48
   Svara
 • Tack själv och så himla fint att läsa allas delningar. Jag vill jättegärna vara med i juli, och för mig hade hade nog vecka 28 eller 29 passat bäst 🙂

  Linda 2017-06-28 14:52:53
  Svara
 • Jag vill börja med att säga att jag inte är med i tävlingen, men jag kände ändå för att dela med mig. Att surfa är nämligen en av mina största rädslor och jag kan verkligen sätta mig in i det du skriver. Jag får panik under vatten och jag är dessutom löjligt rädd för hajar. Jag och vatten är så pass dåliga vänner att jag känner mig obekväm i en pool haha.
  Min största rädsla däremot är att jag ska ha ME och aldrig bli frisk. Jag vet dock inte riktigt hur man möter en sådan rädsla. Acceptans? Jag inser ju nu att jag uppenbarligen inte där än eftersom jag inte är med i tävlingen på grund av min rädsla för att surfa och inte på grund av att jag, även om jag velat/vågat, rent fysiskt inte klarar av det.
  Det är otroligt nyttigt att reflektera över sådant här ibland..det blir så lätt att man bara kör på och inte ens är medveten om hur mkt som begränsar ens liv..

  Therese 2017-06-28 13:15:07
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Tack för din delning Therese. Exakt så nyttigt att reflektera ibland, att i alla fall bli medvetna om våra rädslor och kanske varför vi undviker vissa saker. Det är ju först då vi kan känna efter om det är värt att möta rädslan. Om rädslan liksom sätter stopp för det liv vi vill leva. Men surfing är det ju ofta inte fallet… det är ju en fin krydda i livet men finns ju andra saker också såklart. Fint att läsa dina tankar, tack. Kärlek till dig.

   josefinebengtsson 2017-06-28 15:21:26
   Svara
 • Tack själv! Nog att vi gör något vackert och kärleksfull för oss själva men det är så himla fint att göra det tillsammans ❤️ Sinnet gick på högvarv igår och som du skrev, vad kan jag göra i vardagen? Min rädsla ligger i att inte vara snäll mot mig själv så ahimsa är min dagliga praxis. Jag tänkte därför att jag ska inte söka upp något att presentera i utan ta det som det kommer. Det kom till mig ganska fort vad jag behövde ta tag i och äntligen möta. Jag går på massage regelbundet och den söta kvinnan har länge velat massera min mage, men jag har vänligt med bestämt avböjt. Som jag skrev igår ligger all min lagrade ilska som ett svart lavaklot mitt i magen. Min aggressiva pms vilar där. Minnen av 5 år med förstoppning har bäddat in området med smärta och sorg. Stressen, diafragman, panikångest, känslan att inte kunna dra ett fullt andetag. Stängt område, stängt av. Igår med dina ord i tankarna, vad kan jag göra? Jag kan be om hjälp och lita på en annan människa ❤️ Jag vill att du masserar min mage idag. Det var det mest intima brutala jag upplevt, jag grät, vi pausade, jag förlät mig själv och andra, tackade för hennes kunskaper och förståelse, jag gick igenom alla år och känslor, lager efter lager släppte, 2 timmar låg jag där. I trust I let go❤️ Vad man bär på, jag är så otroligt tacksam att jag såg tillfället och vågade. Det kommer ta tid men nu har jag börjat. Kära vackra fria kropp❤️ Vecka 29 i juli skulle passa mig bäst?? Kramar och kärlek!! Namaste ????????

  Jessica 2017-06-28 12:42:48
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   TACK TACK TACK för din delning Jessica. Blir helt rörd av att läsa dina rader Jessica. ÅH va fint. Så häftigt att få känna hur mycket som sitter i kroppen och framförallt magen. MODIGT av dig. Jag blir verkligen inspirerad. TACK. Massa kärlek <3

   josefinebengtsson 2017-06-28 17:33:30
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!