Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mot Sverige

josefine bengtsson

Sista dagen på stranden på två veckor nu blir det S V E R I G E. Wihooo. Jag är sååå taggad på lite kyla, att bo i min egna säng, laga min egna mat och såklart att träffa min käraste.

 

Sitter här på planet och är liksom lite övertaggad på att få landa på Arlanda. Älskar ju Indien och har inte haft någon hemlängtan men jag tycker ofta det är så att när jag vet att jag snart ska åka hem så kommer den. Ska bli såååå mysigt med några dagar hemma!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Wow det är så fint att du delar med dig av dina upplevelser, vill gärna höra mer om ditt retreat i Indien och upplevelser från att vara i stunden här och nu. Den vackraste känslan <3 Trots att du är (som jag) lite anti-alltid-uppkopplad-och-tillgänglig-på-telefonen vill jag höra om du använder snapchat? Precis som att du ärligt och öppet delar med dig av det som ligger dig nära hjärtat här på bloggen skulle det vara fint att följa dig mer nära in på livet, från mattan eller från en strand i Indien. Tänkte bara höra 🙂 Välkommen hem till Sverige och skriv gärna om du håller någon klass när du är hemma, KRAM!

  H 2017-02-10 19:12:49
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Kära H! Så glad jag blir att du läser. Kommer mer inlägg om retreatet i Indien i veckan. Just suttit och skrivit massor :-). Nix, använder inte snapchat – insta, blogg och Facebook får räcka just nu i alla fall ;-). Men har tagg på bloggen nu så kommer mer bilder och texter här. Lovar att skriva om mina klasser i Sthlm också, kom kom! STOR KRAM

   josefinebengtsson 2017-02-13 17:45:28
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson