Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dela din yogavecka

Dela din yogavecka

God morgon från Indien! Sååå lycklig över att vara här. Hur mår ni?  Har det blivit någon yoga i veckan?

 

Min yogavecka har varit väldigt fin sen jag kom hit. Älskar att yoga i skuggan på min lilla terrass. Älskar att andas med vågorna, min practice blir liksom lugnare av det. Älskar att yoga utan stress och klocka. Kropp

 

Berätta hur du haft det i veckan? Fått till några minuter av meditation eller yoga iaf?

 

Allt är magiskt här förutom segt internet så därför jag ligger lite lågt med bloggen :-).

 

NAMASTE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Vilken toppenblogg! Har haft svårt att acceptera att yoga och meditation är något jag behöver i mitt liv men din blogg gör det verkligen lättare. Att se att det är fler människor som använder sig av det. För mig fungerar det som en del i rehabilitering från utbrändhet. Och till exempel dina inlägg om ”dela din yogavecka”, himla bra grej! Jag har mediterat kort två morgnar denna vecka. Och en kort 3-minuters meditation igår kväll efter tupplur. Tyvärr ingen yoga eftersom jag är förkyld.

  Indien ser jättefint ut. Njut! <3

  Nellie 2016-12-18 10:32:41
  Svara
  • Svar på Nellies kommentar.

   Åhhhh va kul att höra Nellie. Tack för att du läser och delar. Det är precis det jag vill skapa med bloggen. En plats där vi kan inspirera varandra, en plats som är djupare och mer äkta än många andra på nätet. Fint att du fått in meditation. ❤️

   josefinebengtsson 2016-12-18 16:20:56
   Svara
 • Hej! ?
  Höll på att missa helt denna!
  Tack så mycket för dina hälsningar och tack så mycket alla ninsom fortsätter att dela med er!
  Förra veckan fortsatte jag att fokusera på min meditation, 20 min på morgonen. Fokuset har även legat på min rehab stund på mattan med väldigt medvetna core övningar med lite yin yoga. Min ländrygg känns redan lite bättre men inte höften. Jag tänker att jag fortsätter och så får vi se ur det blir med höften, den har inte blivit sämre iaf.
  Jag sitter på huk också en stund nästan varje dag, skön höftöppnare och på något sätt avlastar ryggen med.
  Rehab stunden har verkligen tagit emot, så tråkigt och jobbigt faktiskt. Men jag tänker att bättre 5 dagar av 7 än inget och att jag är inte perfekt och ingen förväntar sig det heller.
  Dom här övningarna är tuffa för att bibehålla spänningen i bålen hela tiden och samtidigt röra sig. Jag är övertygad om att detta är till hjälp för mig med yin yogan också ?❤
  Inifrån ut.
  Ha en underbar helg så hörs vi snart igen! ?

  Hanna L 2016-12-16 09:41:29
  Svara
 • Jag har gjort yoga hemma framför youtube 🙂 och även gått på poweryogapass! Jag är jättesugen att gå YTT inom yin yoga i Goa och undrar lite över boende? Det ser magiskt ut där du tagit bilderna! Kram

  Jeanette 2016-12-13 20:54:09
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Jaaaa här är så himla fint. Vi bor på khola Beach men finns även härligt i agonda. Checka sampoorna yoga ?✨

   josefinebengtsson 2016-12-14 14:35:26
   Svara
 • Åh ser så himla härligt ut och blir så avundsjuk! Skulle också vilja fara dit, ser magiskt ut på dina Indien resor. Får man fråga vad resan kostar? Flyg? Boende? Mat? Tack på förhand!

  Caroline 2016-12-13 18:14:09
  Svara
 • Jag har lyckats yoga på arbetstid. Har under dec ett vikariat i en reception. Jag är noga med att växla mellan att sitta och stå. Passar på att sträcka ut och yoga när det är lugna stunder. Det behövs och gör gott.

  Anna 2016-12-12 19:48:04 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
 • Hej
  Min vecka har varit bra trots att jag fortsatt att dras med smärta på baksidan av högra knät samt nedre delen av höger ländrygg. Att yoga har inte påverkat min kropp negativt. Jag har lyssnat inåt och tagit det försiktigt. Beslöt härom dagen att äta Ipren i tre dagar eftersom jag tror att jag har en liten inflammation … redan bättre.
  Annars så yogar jag själv varje morgon hemma. Har sen gått på ett par klasser som min favoritlärare leder. Till veckan har hon sina sista klasser i vår studio innan hon flyttar till Hawaii …
  Igår ledde hon en workshop tillsammans med en engelsk kollega i Turn your world upside down, huvudstående och armbalanser. Sååå roligt och inspirerande 🙂 Svävar på moln fortfarande!
  Hoppas att ni alla får en härlig vecka, den som kommer <3 Kram

  Mia Haglöf 2016-12-11 16:55:39
  Svara
  • Svar på Mia Haglöfs kommentar.

   Åhhhhh låter sååå fint Mia. Blir väldigt glad av att få följa med på fin Yogaresan. Hoppas knät blir bra snart snart. ??✨?

   josefinebengtsson 2016-12-14 14:37:50
   Svara
 • Låter härligt med still goding strong på mattan 🙂 Kram

  Mia Haglöf 2016-12-11 16:48:35
  Svara
 • Vilken helomvändning från att inte ha yogat alls till att faktiskt genomfört en ordentlig praktik … men det är väl som du säger att du haft fokus på annat. Härligt fokus för nästa vecka!!! Lycka till med jobb och yoga. Kram <3

  Mia Haglöf 2016-12-11 16:47:30
  Svara
 • Vilken helomvändning från att inte ha yogat alls till att faktiskt genomfört en ordentlig praktik … men det är väl som du säger att du haft fokus på annat. Härligt fokus för nästa vecka!!! Lycka till med jobb och yoga. Kram <3

  Mia Haglöf 2016-12-11 16:46:32
  Svara
 • Heeeej!!
  Ååh, vad underbart med Indien! ?
  Jag är still going strong med yogan. Helt underbart. Det har verkligen blivit en del av min morgonrutin och dagen blir liksom lite off om inte jag får min kvart på mattan först.
  Blev 3st längre ledda pass denna vecka där utöver. Var lite förkyld i början av veckan och kroppen har varit lite nedsatt. Men sakta och säkert börjar kroppen orka mer igen. Dag för dag.

  Hoppas alla får en utomordentligt härlig dag!

  ❤️️

  Siiri 2016-12-11 10:34:15
  Svara
  • Svar på Siiris kommentar.

   Jaaaaaa så fint att du kör på som så mkt med yogan. Flooooooow. Tack för senast också, mysigt att yoga med er. ✨✨✨✨✨

   josefinebengtsson 2016-12-14 14:38:39
   Svara
 • Vilken härlig hälsning ifrån Indien! Min yogavecka har varit sisådär. Min första tanke när jag skulle dela här (det är för övrigt fantastiskt att få göra en sådan här reflektion varje vecka) var att jag knappt yogat alls. Men vid närmare eftertanke så har jag fortfarande gjort min dagliga morgonyoga och har även varit på 3 stycken 75 minuters yogapass men jag insåg att jag inte har varit närvarande denna veckan på mattan. Jag har haft dåligt självförtroende och tagit yogan för seriöst istället för att släppa prestigen och tankarna. Den enkla förklaringen var att jag började ett nytt jobb i måndags med mycket stress, oklarheter och förvirring såhär i början. Yogan har hjälpt mig en del under denna vecka men tankarna har varit splittrade och jag har känt mig ”dålig” på yoga. Därför är det så fint att kunna reflektera över detta och inse vad jag måste jobba med. Nästa veckas tema ska vara lekfullhet, prestigelöshet och fokus. Kram på er alla och glad tredje advent

  Ida/ @im_healthyenergy 2016-12-11 08:24:04
  Svara
  • Svar på Ida/ @im_healthyenergys kommentar.

   Åhhhh tack fina du. Precis därför jag vill ha denna lilla söndags delning så msn hinner reflektera å ej bara köra på. Fint insikt, tack för att du delar den med oss. Åhhhh längtar tills du snart kommer hit. Stoooor kram

   josefinebengtsson 2016-12-14 14:40:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!