Dela din yoga vecka

Dela din yogavecka

Heeeeej käraste ni!

 

Sorry att detta inlägg kommer en dag sent :-(. Jag är i Åre och njuter av skidor och massa härlig snö. Körde flightmode igår och glömde helt enkelt bort att blogga. Men nu så är jag nyfiken på er yogavecka så för er som vill, låt oss fortsätta med Dela din yogavecka.

 

Hur mår du idag? Hur känns din kropp? Har det blivit någon yoga i veckan?

 

Min yoga har alltså de senaste dagarna flyttats till Åre. Och även från morgon till eftermiddag och från Yang till Yin. Eftersom solen går ner vid kl 15 häruppe så har vi passat på att ge oss ut och åka skidor så tidigt som möjligt. Heeeeelt magiskt är det att få njuta av naturen och susa ner för tomma backar. Längesen jag åkte skidor så benen har verkligen bränt i stunder. Därför har det varit magiskt att få smälta ner i yinyogapositioner. Flow yoga har jag helt enkelt inte orkat. Även meditationen efter en heldag med skidor har hittills varit fantastiskt, så fokuserad.

 

Hur var din yogavecka? Eller dela om det inte alls blev någon yoga eller meditation. Något annat som gav dig närvaro och lugn i vardagen?

 

Låt oss peppa varandra till att ge oss själva den där kvarten på mattan varje dag, året om. En kvart där vi stänger igen datorn, sätter mobilen i flightmode och lägger allt annat åt sidan. En kvart där vi fokuserar på oss själva. En kvart som är DIN, där inget annat spelar någon roll. En kvart som kommer ge harmoni & kärlek till ditt liv. Det är du värd.

 

Med kärlek!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • It’s incredible! We can really benefit from your excellent and helpful post! We really appreciate you taking the time to share with us. Have a great time and enjoy yourselves with uno online is the best.

  berylbruse 2024-04-26 06:09:41
  Svara
 • Positive site, where did you get the information about this post? I have now read some of the articles on your site and I like your style. Thanks so much and keep up the good work. Play retro bowl for free!

  liza memozi 2023-12-21 05:16:57
  Svara
 • Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks! https://accounts.binance.com/en/register-person?ref=IJFGOAID

  create binance account 2023-07-31 13:17:44 https://accounts.binance.com/en/register-person?ref=IJFGOAID
  Svara
 • Hej! Tack för att du delar din yoga vecka. Jag är verkligen imponerad! Tyvärr rekommenderar jag inte att du köper instagram-följare. Det är bättre att organiskt växa din följarskara, genom att dela kvalitetsinnehåll som människor vill se. Lycka till!

  buy instagram followers 2023-01-17 20:14:21 https://ninjafist.com/buy-instagram-followers/
  Svara
 • Min vecka har varit lugn och skön, med fokus på andningen. Efter att ha haft en period med många olika yogautmaningar (vilket jag älskar) så har nästan hela november bara varit fokus på andning och avslappning. Det är ju så himla bra att man får välja själv och anpassa sig efter sin egen känsla och vilja. Jag börjar nu återigen känna ett sug efter att hopa på någon utmaning och kanske lära mig nya saker om mig själv och om yogan.

  Tack alla för att ni delar med er, är så mysigt att läsa!

  Helen 2016-11-24 10:17:37 https://www.instagram.com/im.hille/
  Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   GUD VA HÄRLIGT. Känns som att det är exakt vad vi behöver under denna mörka månad. Typ som att gå i ide en stund. <3

   josefinebengtsson 2016-11-25 14:19:49
   Svara
 • Heeej fina ni! ❤
  Jag har kämpat med min meditation. Min utmattning har varit väldigt påtaglig och har inte orkat med mkt. Jag är väldigt tacksam att jag blir lyssnad på arbetsförmedlingen och på försäkringskassan och har fått minskade aktiviteter denna och nästa vecka. Vill inte bli bara hemma då jag vet att det i längden inte hjälper mig men just nu.
  Väldigt svårt att acceptera, biter ihop käkarna. Överlämnar mig varje dag och flera gånger till min skapare. ?❤
  Höftbehandlingarna är slut, inte helt återställd men ska då ett träningsprogram för ryggen på fredag. Förmodligen hänger det ihop. Jag är väldigt rörlig i bålen och behöver stärka upp det.
  Ser franemot att börja träna upp (igen, jaja jag kan alltid börja om) inifrån och ut.
  Idag är första dagen jag känner att jag har mer energi och har inte behövt sova på dagen. Yeeii!
  Tänker avsluta dagen med Yinyoga ikväll och från imorgon börja dagen med solhälsningar.
  Många kramar och kärlek till er! ❤

  Hanna L 2016-11-22 16:22:43
  Svara
  • Svar på Hanna Ls kommentar.

   Fint att höra från dig Hanna. Känner med dig. Så fint att du fortsätter kämpa men också att du lyssnar på kroppen och ger den vila när det är vad den vill ha. Mörkret och kylan just nu kanske inte heller riktigt hjälper dig att få mer energi. Tror helt klart att bålen, höfter och ryggsmärtan hänger samman…allt hör ju ihop liksom. En obalans på ett ställe ger fler…. så är det ju bara. Underbart att du jobbar med hela kroppen. Kärlek till dig!!! <3

   josefinebengtsson 2016-11-22 22:20:29
   Svara
 • En yogavecka tillbaka i Sverige, det har blivit mycket träning med löpning, boxning och diverse nya pass då jag har haft en vecka för att testa nya saker vilket har varit kul men gjort att jag har fått träningsvärk och blivit stel på de mest märkliga ställen. Därför har yogan i veckan varit extra bra men jag har varit lite stelare än vanligt! Denna vecka med test av nya pass har jag även testat nya yogasorter. Förutom Johanna Anderssons pass (vilket jag ju har testat innan och som är fantastiskt) har jag testat en ny yogaform som heter YogaMonks vilket inte föll mig i smaken (det gick emot vad jag gillar med yoga, där jag gillar den starka kärnan och hållningen, här var det mjuk mage som var fokus, inte min favorit) och testade även en mer meditativ 90 min-session på ett nishat yogaställe när jag var på besök i huvudstaden), och avslutade söndagen med en dryg timmas lång intensiv yoga hemma hos föräldrarna.

  Ida L/ @im_healthyenergy 2016-11-21 21:59:01
  Svara
  • Svar på Ida L/ @im_healthyenergys kommentar.

   Åhhh tack för delning. Så spännande att prova nya yogastilar. Känner själv att jag blivit för dålig på det på sistone. Hmmm…intressant med mjuk mage…måste prova YogaMonks bara för att känna det i kroppen. Ses snart. WIHOOOOStor kram

   josefinebengtsson 2016-11-22 22:16:33
   Svara
 • Lugnt och stillsamt har jag funnit mer och mer min rytm i min andning och varit mest stilla i meditation. Det har varit mitt fokus och min grej senaste tiden. Har liksom behövt det och det är bara att lyssna. Vet att detta kommer att övergå till yoga och mer fysisk rörelse…som om jag följer och rider en våg…bara att följa med 🙂
  Vad glad jag också är att läsa och se att du/ni är i mina hemtrakter. Välkomna hit kära ni och njut och ha det Allra finast där ni är. Med Ljus och kärlek.

  Karin 2016-11-21 19:08:21
  Svara
 • Här har yogats på. Ganska stillsamt, mest yinyoga. Jag är inne i ett yin-mood 🙂
  Min vecka har mest fokuserats på sång, vi har genrepat och haft 2 konserter. Eftersom jag står mestadels har det varit skönt att sträcka ut emellanåt och varvat ner på kvällen när jag kommit hem. Skönt för både kropp och själ.
  Jo just det… jag stod framför publiken och hade några minuter då jag delgav dem min berättelse. (Vill ni veta på ett ungefär vad jag sa så finns det ett inlägg på bloggen). Nervöst och adrenalinkick. Det gick bra. Stolt.

  Anna 2016-11-21 18:39:14 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Men åhhhh va fint Anna att du delat din berättelse, sköööönt efter va? Stolt ska du vara. Fint att du fått in massa Yin också. Passar bra i november på något vis. Gjorde just det här vid brasan. <3

   josefinebengtsson 2016-11-21 20:17:01
   Svara
 • Heeeej!! ❤️️
  Jag har haft en helt magisk yogavecka!!
  Minst en kvart varje morgon samt strong flow pass tisdag kväll, onsdag lunch, fredag kväll och söndag förmiddag. ???
  Har haft en liten försträckning i innerlåret och satt upp en morgon rutin där jag är 5min i balasana, 5min med varm vätekudde längs med innerlåret, med sträckta fötter mot sidorna ocg strävar framåt med ryggen (finns säkert något fint tekniskt namn för detta), samt 5min meditation.

  I’m in love with yoga!! Första gången i mitt liv som jag kört 52 dagar i sträck (-2 dagar för kräksjuka). Det bästa bästa bästa!! ?

  Ha det underbart i Åre! ?

  Siiri 2016-11-21 17:39:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!