Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina nya canvastavlor

Mina canvastavlor

Heeeeej bästa ni!
Idag har jag fått två nya fina Canvastavlor till mitt lilla ”hemma-kontor”. Här jobbar, bloggar och svarar jag på era underbara kommentarer så det är ju viktigt att det är rätt känsla. Nu känns det väldigt mysigt!

Fotona jag valde är från våra senaste retreats i Biarritz vilket gör att jag känner att  delar av den vackra naturen fick följa med hem. Jag kan verkligen rekommendera att göra tavlor av dina favvo bilder för att skapa den där personliga känslan hemma.
KRAMAR

Mina canvastavlor Mina canvastavlor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Förstår känslan helt! Vi har två väggar hemma där jag satt upp galler där jag knipsar upp kort från fina minnen. Då är det lätt att byta ut när nya minnen dyker upp. Eller möblera om för att få plats med fler. Även fast man sparar sina fina minnen i hjärtat är det härligt att bli påmind ibland. Kram!!

  Elena 2016-10-20 05:47:07
  Svara
 • Underbara canvastavlor du har skapat av dina foton. Funderar själv på att framkalla en egen canvastavla, verkligen mysigt! 🙂

  Linn 2016-10-11 17:05:58
  Svara
 • ?

  Coachingmedanna 2016-10-11 09:47:44
  Svara
 • Magiska foton. De utstrålar lugn och harmoni.

  Anna 2016-10-10 07:17:30 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Jaaaa – blir faktiskt lugn också av att titta på dem. Så lätt att sugas in i datorns värld fullständigt å då kan jag bara vända mig om och få lite harmoni 🙂

   josefinebengtsson 2016-10-10 12:17:23
   Svara
 • Så fina! ❤ Mysigt!

  Hanna L 2016-10-09 18:43:47
  Svara
 • Jättevackra bilder å mysigt kontor?
  Kramar

  Tora 2016-10-09 18:34:57
  Svara
 • Vad fint det blev! *_* Mysigt att du dessutom sitter på golvet och jobbar.

  Sarah 2016-10-09 17:41:32 http://nouw.com/sarahj
  Svara
  • Svar på Sarahs kommentar.

   Hahahaha…ja, jag har problem med stolar generell, blir liksom inge skönt. Även när jag är typ på restaurang och behöver sitta på stol så tar jag av skorna och smyger upp benen i kors :-). Älskar golvet!!!

   josefinebengtsson 2016-10-10 13:03:41
   Svara
 • Åh vilka magiska bilder! Man blir så sugen på att åka dit tillsammans med er och yoga!

  Ida L/ @im_healthyenergy 2016-10-07 16:38:44 http://www.nouw.com/my_journey
  Svara
 • Tavlan på understa bilden, alltså, wow! Älskar känslan i den<3

  T 2016-10-07 15:33:18
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand