Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PureJuice

PureJuice-2

Wihooo… TACK Kenwood för denna magiska juicepress – PureJuice. MUMS – jag ÄLSKAR juice och sen min råsaftscentrifuger gick sönder har jag inte kunnat göra några egna. Jag blev därför galet glad när denna fina juicepress stod utanför min dörr. Och det bästa är att den till och med är grymmare än min gamla råsaftscentrifuger för detta är nämligen en så kallad slowjuicer som arbetar med en vals som är utformad som en spiral som i sin tur mosar och maler fibrerna i frukt och grönsaker. Till skillnad från den juice som pressas i råsaftscentrifuger betyder det att i den färdiga juicen finns det mer fibrer, enzymer och mineraler kvar. Wihoooo!

 

Givetvis – var jag tvungen att genast testa den. Idag blev det en gammal klassiker med morot, spenat & ingefära. MUMS!

PureJuice-3PureJuice-4

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åå mums, juice är så gott!

  Till en helt annan sak nämligen en teknisk fråga! Utan att man har klickat sig in på ett inlägg utan är på din ”förstasida” står det antalet kommentarer längst ned under det tillhörande inlägget. Klickar man däremot sig in på inlägget och går längst ner till där kommentarerna är matchar sällan siffran med antalet kommentarer som visas. Kan vara lite spännande ibland att läsa om andras tankar eller se dina svar, därför vet jag inte om det är jag som gör ”fel” för att se alla kommentarer eller vad det är. Hmm hoppas du vet! Kram på dig!

  H 2016-05-18 23:44:26
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Heeeej fina du! Yes – jag ser det nu också, så skumt och vet faktiskt inte vad det beror på men skrev just till metromode om det. Tack för att du såg det och skrev. STOR KRAM!

   josefinebengtsson 2016-05-19 20:29:20
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!