Facebookfri födelsedag

födelsedag2-1

födelsedag

facebookfri födelsedag

Igår fyllde jag år! Jag hade en underbar födelsedag hos mina föräldrar i Halmstad, de bor där precis vid skogen och havet så jag stormtrivs!!! Och jag fick helt enkelt känna mig som en liten flicka igen med tårta och sång på morgonen.

 

Jag satte på mobilen efter frukosten och fick massa otroligt fina gratulationer men kände efter någon halvtimme hur jag sögs in i mobilen och glömde bort att njuta av min dag så jag stängde av igen. Får man göra det på sin födelsedag?!

 

Jag ville liksom vara närvarande med mina nära och kära. Förutom härligt häng med dem så var jag på en ljuvlig Thaimassage, yogade (såklart), gick härlig promenad vid havet och körde min gamla moppe (30 årskris) till Hotel Tylösands magiska spa.

 

Så ett sent TACK för alla magiska gratulationer!!!!! <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jättebra och bra inlägg. Det är en lysande blogg. Jag gillar hur du uttrycker information till oss. Tack för ett sådant inlägg och fortsätt gärna.

  sofia 2023-06-02 11:57:23 https://www.ghostwritingproficiency.com/
  Svara
 • Thanks for an interesting blog. What else may I get that sort of info written in such a perfect approach? I have an undertaking that I am just now operating on, and I have been on the lookout for such info.

  fnaf 2023-03-22 08:17:39 https://fnafgame.io
  Svara
 • That was a really good and honest post. This blog has been quite helpful. Your explanations are really clear and helpful.

  Maria Linda 2023-02-07 02:29:16 https://run3online.io
  Svara
 • Excellent and decent post. It is brilliant blog. I like the way you express information to us. Thanks for such post and please keep it up.

  Yellowstone Merch 2022-12-02 13:01:26 https://www.celebsmoviejackets.com/yellowstone-merch
  Svara
 • Grattis i efterskott Josefine! Ett snurr runt solen rikare – fantastiskt!!
  Massa kramar

  Julia 2016-04-19 19:23:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!