Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Glutenfria scones

Glutenfria scones

God morgon! Efter tre månader i solen är det så mysigt att få vara inne och mysa med bakning och matlagning igen. Igår bakade jag glutenfria scones – galet goda!

 

Recept

2 dl mandelmjöl

1 dl glutenfria havregryn

1 tsk kardemumma

1 nypa havssalt

0,5 tsk vaniljpulver

1 tsk bakpulver

1 ägg

1 dl mandelmjölk

1 msk honung

1 dl smält kokosolja

 

Gör så här

Blanda mandelmjöl, havregryn, vaniljpulver, kardemumma, bakpulver och salt i en bunke. Blanda därefter ihop ägget och mjölken i en annan bunke. Häll sen ner de torra ingredienserna och blanda. Tillsätt tillsist den smälta kokosoljan och rör om. Klicka ut ca 5-6 st scones på ett smörad plåt och grädda i  ugnen i ca 20-25 min. Jag åt mina med jordnötssmör, smör & banan.

 

MEGAGOTT!

 

Spana gärna in fler härliga recept HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!