God morgon! Efter tre månader i solen är det så mysigt att få vara inne och mysa med bakning och matlagning igen. Igår bakade jag glutenfria scones – galet goda!
Recept
2 dl mandelmjöl
1 dl glutenfria havregryn
1 tsk kardemumma
1 nypa havssalt
0,5 tsk vaniljpulver
1 tsk bakpulver
1 ägg
1 dl mandelmjölk
1 msk honung
1 dl smält kokosolja
Gör så här
Blanda mandelmjöl, havregryn, vaniljpulver, kardemumma, bakpulver och salt i en bunke. Blanda därefter ihop ägget och mjölken i en annan bunke. Häll sen ner de torra ingredienserna och blanda. Tillsätt tillsist den smälta kokosoljan och rör om. Klicka ut ca 5-6 st scones på ett smörad plåt och grädda i ugnen i ca 20-25 min. Jag åt mina med jordnötssmör, smör & banan.
MEGAGOTT!
Spana gärna in fler härliga recept HÄR.