Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yogaevent på hemmaplan!

yogaevent på hemmaplan3Yogaevent på hemmaplanyogaevent på hemmaplan4 Yogavevent på hemmaplan

Äntligen hemma! Känns så skönt med den friska Stockholmsluften och att landa i min lägenhet. Imorse mötte jag Jetlaggen i vitögat för att hålla en yogaeventklass för Vitamin Well och Grounded Factory Yogayama.

 

Jag älskar att hålla yogaklasser men kan villigt erkänna att vetskapen om att klassen började runt midnatt ”Costa Rica-time” låg som en liten ångest klump i magen. Hur skulle jag orka? Efter den långa resan tog det verkligen emot att sätta väckarklockan på 05.00 så att jag skulle hinna göra lite egen yoga innan klassen. Men det gick superbra. Vaknade pigg som en mört  och satte på musiken – yogade, shakade och dansade sen iväg till yogayama. Wihooo! Underbar morgonklass med massa härlig energi. Kanske var det för alla fick en energigivande Vitamin Well Free innan :-). Å mattorna som min härliga bloggkollega Anja här på Metromode tagit fram med sin vän Iman var galet snygga och bra. En ny matta var precis vad jag behövde för jag gav bort min till en costarikanstjej som ville yoga men inte hade någon matta.

 

Tack för imorse! Nu ska jag gå och hälsa på mina saknade träd i Liljansskogen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Josefine! Undrar om du har några bra boktips när det gäller spiritualitet, meditation, yoga, filosofi osv? Har nyligen läst mycket av Alan Watts och Deepak Chopra, och vill gärna fortsätta i samma genre. Du kanske har någon favorit som är ett måste?
  Kram Lou

  Lou 2016-03-17 19:13:55 http://louisewhitehouse.com
  Svara
 • Härligt att vara hemma igen, hoppas du har solen, värmen och våren med dig! Har funderat på att beställa hem en matta från Grounded Factory. De ser för härliga ut – bara mönstret blir man ju glad av och dessutom eko! Hur skulle du säga att de är att yoga på, tjockleken och ”glidigheten”? Viktiga saker som kan vara lite svåra att avgöra när man ska beställa 🙂 Kraaam!

  H 2016-03-11 19:33:23
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Superhärligt att vara hemma! Ja, jag älskar deras mattor. De är gjorda av en väldigt speciellt material – liksom mjukt och mysigt :-). Greppet är superbra när man blir varm, till en början kan de kännas lite glidit men då kan man bara ta lite vatten på händerna så blir det super. I know – så svårt att hitta rätt i mattdjungeln. Grounsed factory kan jag dock varmt rekommendera! KRAMAR!

   josefinebengtsson 2016-03-13 19:53:21
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!