Leker i New York

vår i new york vår i new york-3 vår i new york-4 vår i new york-5

Vi leker i New York! Istället för att stressa runt och göra allt man ”måste” göra så bestämde vi oss för att ta våra två dagar i New York som de kom. Det är så lätt att man i en stad med 100 härliga juiceställen, yoga studios, schyssta butiker ständigt är stressad att hinna se allt, göra allt, uppleva allt… men då är man ju ingenstans.

 

Vi lyssnade in vad vi kände för i stunden. Gå ut från hotellet och liksom bara lekte runt i stan och lät den ta oss dit den ville – MAGISKT sätt att uppleva New York på.

 

Efter bad och mysig frukost på rummet är det dags att lämna hotellet för att gå ut och leka lite igen.

 

Wihoooo! Älskar livet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • This is a great inspiring article. I am pretty much pleased with your good work.You put really very helpful information.

  Svara
 • We always follow your beautiful content, I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  racing on tv saturday 2022-12-03 15:39:55 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Va fint! Lugn i stressen. Minns att du för ett tag sedan svarade på en kommentar från en yogalärare som skulle resa runt i costa rica. Du tipsade om att de var relativt lätt att jobba som yogalärare under resan. Hur går en till väga då? Är de bäst att höra av sig innan en reser iväg till hotell/studios som har yoga eller kan en söka jobb på plats? Här hemma upplever jag att jobb och förfrågningar ofta kommer genom kontakter och det är ju svårare i ett annat land. Hur skulle du ha gjort? Tack för en fin plats på internet <3 kram!

  Emelie 2016-03-09 11:04:42
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Heeeej Emelie! Jag skulle tro att det bästa sättet är att åka dit gå på klasser, hänga på yogastudios och liksom lära känna de andra lärarna. Erbjuda dig att vicka och sen är du inne :-). Kul, att du vill ut i världen och sprida din yoga!!!! Blir glad att höra att du diggar, tack för att du läser. STOR KRAM!!!

   josefinebengtsson 2016-03-09 12:15:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!