SUCKA UT!

DSC_3027 copysucka ut

Foto – Adam Klingeteg

God afton!!! Avsluta dagen med en djup SUCK…Hur skönt ere inte att sucka så där sjukt djupt, hela vägen från magen så att att det liksom låter AHHHHHHHHHHHHHHH. Sucka ut allt det där vi inte behöver längre. Allt de vi vill släppa. All stress som kanske uppkommit under dagen. Jag gör det på kvällen innan jag ska sova, på yogamattan, innan meditation, när jag sitter framför datorn…jag älskar det. Något händer i kroppen. Allt känns ofta lite lättare efter den där sucken.

 

Nu har ett gäng kaliforniska forskare just identifierat att sucken inte bara har med sorg, depression, förtvivlan att göra – sucken är också en livsuppehållande reflex som hjälper oss att bevara lungfunktionen. Lär gärna mer HÄR.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Whether you’re an experienced gamer or new to the world of platformers, Geometry Dash offers something for everyone. Its intuitive controls make it accessible to all ages, but don’t mistake simplicity for easiness. As you progress, the challenges become increasingly complex, ensuring that there’s always room to grow and improve.

    geometry dash full version 2023-12-27 03:59:48 https://geometrydashfullversion.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!