Favvo frukost

Favvo frukost FullSizeRender-9

Foto- Peter Sahlberg

GOD MORGON! Jag flänger och far världen över. Försöker ta seden dit jag kommer men diggar att få min favvo frukost. En frukost bestående av äggröra, avokado, något härligt glutenfritt bröd, citron och ingefära vatten och min älskade spirulina smoothie (och ofta också en härlig kopp kaffe). Wiiieeee… då är kat nöjd och glad hela dagen. Här är recept på min finfina Spirulina Smoothie. MUMS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Oj så gott! För mig är frukosten verkligen det viktigaste målet på dagen. Jag blir så förvånad när jag hör kompisar säga att de inte har ätit frukost en dag, och där sitter jag och har ätit en hel ”frukostbuffé” bestående av smoothie, två mackor, ett ägg + 2 koppar kaffe. Tänk att man kan vara så olika när det kommer till magintag och matlust!

  Bea 2016-02-11 08:08:44
  Svara
  • Svar på Beas kommentar.

   Heeeej Bea! Jag vet – galet hur olika vi är! Lunchen kan jag skippa utan att det känns men utan frukosten blir jag knäpp!!!! KRAAAAAM

   josefinebengtsson 2016-02-12 19:11:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!