LULULEMON

Josefine1

Josefine11

IMG_0770

Lululemon kan nog sägas vara världen största yogavarumärke. Sen de kom till Sverige i våras har jag fått äran att vara en av deras ambassadörer. Det känns toppen! Förutom att jag får massa snygga och härliga yogakläder så skapar de också fantastiska yogaevent som jag fått vara en del av (exempelvis hade vi ett magiskt event på Berns under första advent). En annan grym grej är att alla deras event är gratis – ett väldigt fint sätt att sprida yogan till fler.

 

Alla som jobbar på lululemon verkar liksom fullkomligt älska sitt jobb. Jag var nyfiken på vad hemligheten bakom det är så gjorde en liten intervju med de sprudlande tjejerna som jobbar i showrummet på Riddargatan.

 

1. Det bästa med att jobba för lululemon?

Att vi får ha på oss black stretchy pants varje dag OCH få betalt för det… och att vi får hänga med alla urhärliga, inspirerande människor i vår community. Lululemon bryr sig väldigt mycket om alla oss som jobbar här och fokus ligger på att utveckla oss till starka ledare som kan göra världen till en bättre plats för alla. Vi jobbar mycket med det vi kallar vision and goals, alla inom företaget skriver ner och delar med sig av sina specifika mål på ett, fem och tio år som vi sedan jobbar aktivt och stöttar varandra i, det är otroligt motiverande. Sen är vi alla så klart väldigt stolta över att jobba med så grymma och funktionella produkter for både män och kvinnor.

 

2. Jag är helt förundrad över den härliga stämning ni har bland er som jobbar på lululemon, hur kommer det sig?

Vi älskar det vi gör! Vi är passionerade över företaget, vår kultur, våra produkter – och varandra. Vi jobbar ständigt med våra relationer. En av våra core values är FUN, vi har kul ihop och tar inte oss själva på allt för stort allvar. Helt ärligt känns det aldrig som ett jobb i traditionell mening (förutom när vi måste göra vår kvittoredovisning…).

 

3. Ni har en grym kampanj nu i december, Fuel Happiness – berätta gärna lite om den!

”We want you to be happy, Like, cant-belive-this-is-my-effing-life-happy” och det säger egentligen allt! Detta är ett ständigt pågående projekt för oss men vi har valt att fokusera lite extra på detta nu i juletider när det är lätt att bli stressad och glömma bort att det är de små dagliga aktiviteterna som gör oss lyckliga. Att vi blir lyckliga av att vara generösa med vår tid och relationer. Vi har bland annat tagit fram 35 kort (som en kortlek) med forskningsbaserade enkla övningar som är bevisade att göra oss mer lyckliga. Vi har också en fuel-happiness station i vårt showroom där man kan läsa på korten, meditera med Davidji, skriva ett tacksamhetskort och hänga upp i vår positivity-julgran och lägga ett julkort i vår alldeles egna postlåda (vi fixar frimärken och ser till att de kommer fram innan jul). Vi bjuder förstås även på pepparkakor och kramar.

Läs mer om fuel-happiness kampanjen HÄR.

 

4. Hur ser lululemon på yoga?

Yogan är vår core och det var med yogan allt startade, även om vi idag även har en massa grymma produkter för all typ av träning. Vårt tema här i Stockholm är ”sweat once a day” och vårt team tränar ihop nästan varje dag, olika typer av träning, i vårt community, hos våra ambassadörer och partners –  a team that sweat togheter stays togheter!

 

5. Jag älskar att mysa å yoga i ert showroom, vad händer där den närmsta tiden?

-Varje vecka på lördagar mellan kl 10-11 har vi en yogaklass i showroomet med våra ambassadörer. Just nu under julperioden har vi så klart tema fuel happiness!

– Vi har run club varje torsdag kl 18-19 där vår ambassadör Magnus Hagström har satt ihop en massa olika roliga program (som passar alla nivåer och åldrar). Vi utgår från vårt showroom och springer just nu ihop med Pepstop (Renee Voltaire) som efter klassen bjuder på en juice!

– Några gånger per år gör vi lite större event där vi vill bjuda vår community och våra gäster på något alldeles extra. I höstas var vi till exempel på Nordiska museet med 350 gäster tillsammans med våra globala ambassadörer som var på Europaturnè #unrolleurope. Nästa år har vi en massa spännande och roliga events planerade, t ex har vi bjudit in Boys of Yoga till Stockholm i februari för Yoga Games.

Om man vill ha stenkoll på allt kul vi hittar på så kan man följa oss på vår facebook sida och vår Instagram @lululemonswe, där lägger vi upp alla events och happenings.

Om ni vill besöka lululemon athleticas showroom finns de på Riddargatan 20 i Stockholm.

 

Spana gärna in mer om det senaste event vi gjorde tillsammans – Magisk kväll på Berns. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Sending Ramadan gift hampers to your loved ones and family members is a wonderful gesture of love and thoughtfulness. It’s a beautiful way to express your appreciation, strengthen bonds, and share blessings during this holy month. Whether it’s a traditional gift like dates and sweets or something more personalized, the gesture of giving is sure to bring joy and warmth to the hearts of those you care about.

  Svara
 • It’s an amazing idea and very helpful for everyone. Thanks for sharing!

  Rubmd Official 2024-03-05 15:57:50 https://therubmd.com
  Svara
 • Very Awesome and Help full Article. It really helps me. thanks for sharing this

  FlixHQ 2024-02-17 18:11:32 https://flix-hq.com/
  Svara
 • nice post

  ruz,man 2024-01-31 08:21:19 https://rankupnews.com/
  Svara
 • I noticed Each week, the showrooms and stores clear out their merchandise, unfold yoga mats, and instantly transform their areas into makeshift yoga studios. The free classes are taught by instructors from nearby studios’ neighborhoods. That is a great effect for making a freshness in yoga class. I am a professional Assignment Helper Sharjah and I just want to keep in mind freshness. so I would like to take some yoga classes If I get this kind of instructor.

  Reem sultan 2024-01-20 08:53:05 https://assignmentmasters.ae/
  Svara
  • Svar på Reem sultans kommentar.

   I noticed Each week, the showrooms and stores clear out their merchandise, unfold yoga mats, and instantly transform their areas into makeshift yoga studios. The free classes are taught by instructors from nearby studios’ neighborhoods. That is a great effect for making a freshness in yoga class. I am a professional Assignment Helper Sharjah and I just want to keep in mind freshness. so I would like to take some yoga classes if I get this kind of instructor.

   Reem sultan 2024-01-20 08:54:56
   Svara
 • Very Awesome and Help full Article. It really helps me. thanks for sharing this

  11 plus mock exams 2023-11-16 11:02:29 https://tutorselevenplus.com/
  Svara
 • I found your this post while searching for some related information on blog search…Its a good post.

  Oliver tree puffer jacket 2022-12-16 07:16:41 https://www.celebsmoviejackets.com/oliver-tree-jacket
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!