Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vad drömmer du om?

Dröm

dröm

Dröm

Drömmar

Foto – Chris Christoforou

Det är såååå lätt att fasta i drömmarna om den där perfekta framtiden. När jag fixat det, fått de där jobbet, gått ner 2 kg…bla blabla…så kommer jag bli lycklig. Vi alla vet att den dagen aldrig kommer att komma.…vägen till den där lyckan kan aldrig vara i framtiden utan den måste vara NU.

Om jag stannar upp och lyssnar inåt inser jag ofta att jag ju lever min dröm NU. Men självklart är det skönt att ha en riktning. Inom yogan kallas det Dharma – meningen med livet. Och den meningen tror jag blir solklar för oss alla om vi vågar lyssna inåt och följa det vi känner kärlek, passion och flow för. Helt enkelt släppa vad alla andra tycker.

När Dharmat är självklart, behövs ingen strategi för att nå dit. Det kommer ske helt organiskt utan motstånd. Gör man något man brinner för – bara händer det. Livet går naturligt i rätt riktning och drömmen visar sig redan som verklighet. Jag har sett det ur tydligt sen jag vågade följa mitt hjärta.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så vackra bilder!! Och tack för att du delar med dig. Så intressant & lärorikt!
  Stor kram 🙂

  Malin brinde 2015-10-17 22:58:29 http://www.nouw.com/malinbrinde
  Svara
 • Riktig kul at du har en blogg nu!!!Wihoo 🙂 Skal följa din resa och hitta inspirasjon. Det glädjer mig at du berättar mer om yoga och din livsfilosofi her!
  Ps:Er också nyfiken på Vipassana meditasjonen.

  Ha en fin dag och lycka til med nya bloggen!

  Patricia 2015-10-09 07:55:03 http://lifeindetailblog.com
  Svara
  • Svar på Patricias kommentar.

   Tack för fina ord!!!! Ska göra mitt bästa för att förmedla vad yoga och meditation är för mig. Jajaja…kör vipassana. Det är magi. Kommer skriva mer om det snart. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2015-10-10 14:18:17
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!