Mys mys mys dag! Idag provade jag att lägga saffran i Sconsen för att få lite julkänsla. Såååå gott!
Å ännu bättre att äta dem på mattan med min älskling.
Recept
3 dl mandelmjöl
1,5 dl glutenfria havregryn
1 nypa havssalt
1 gram saffran
1,5 tsk bakpulver
1 ägg
1,5 dl mandelmjölk
1 msk honung
1 dl smält kokosolja
Gör så här
Blanda mandelmjöl, havregryn, saffran, bakpulver och salt i en bunke. Blanda därefter ihop ägget och mjölken i en annan bunke. Häll sen ner de torra ingredienserna och blanda. Tillsätt tillsist den smälta smöret och rör om. Klicka ut ca 5-6 st scones på ett smörad plåt och grädda i ugnen 200 grader i ca 20 min. Vi åt våra med kokossmör.
Very well presented. Every quote was awesome and thanks for sharing the content. Keep sharing and keep motivating others. https://freehorseracingtv.com/live2/
But wanna say that this really is quite helpful , Thanks for taking your time to write this. william hill live
I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Really Great. asianet live
Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. https://freehorseracingtv.com/live/
Some really excellent info I look forward to the continuation. https://merkitevdeneve.com/Menemen-Evden-Eve-Nakliyat
This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!!
There is some nice and utilitarian information on this site. https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
it’s awesome article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/
Hej! Har du tips på vad man kan använda om man är äggallergiker? Tack!!
Yes! Chia-pudding funkar super för att få bra konsistens. Så chia frön och exempelvis mandelmjölk. Mums!!!