Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sover utomhus i Indien

En liten hälsning från min utomhussäng i Khola Beach. Alltså, varenda cell i min kropp älskar att leva såhär med naturen och djuren. Ända sen jag var liten och kollade på Djungelboken har jag romantiserat om ett liv bland träd och hav och när jag blev lite större drömde jag om att gifta mig med en Tarsan. Hehe!

 

Så detta liv är i alla fall ganska likt den drömmen även om den stora mjuka dubbelsängen finns precis innanför dörren. Hittills har den dock stått orörd och jag har sovit utomhus varje natt. Sååå magiskt.

 

Kärlek från min favvo plats på jorden ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Wow, så häftigt!

  Josefine 2017-11-08 11:33:08 https://luckytarot.se/
  Svara
 • Alltså vilken drömtillvaro. Min hjärna tänkte först: men hjälp vad läskigt, vad som helst kan hända. Men mitt inre kom snabbt ikapp och kände vilken dröm att få vara så nära naturen. /Tjej som bor i lägenhet i storstad.

  Marina 2017-11-03 14:44:06
  Svara
  • Svar på Marinas kommentar.

   Faktiskt inte varit rädd alls, känns mig sååå trygg på denna lilla strand. MAGI att få vara med naturen. <3

   josefinebengtsson 2017-11-08 07:06:40
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind