Lisa med Yogiakademin – Dag 5

Lisa med yogiakademin”Nu bryter vi tystnaden med att dela med dig av din upplevelse till din yoga ängel” sa Josefine och det var så konstigt att bara börja prata mitt i allt. Det var nästan så att man inte ville prata först. Men det var härligt med ”Strong Vinyasa flow”, att få ta ut sig, utmana sig och uttrycka sig efter 40-timmars tystnad och lugn yoga.

 

Vi hade en mysig dag på stranden – like always haha. Härligt ha strandhäng på schemat, solade och badade i det varma vattnet. Läste böcker, åt färsk frukt och umgicks med alla fina människor. På eftermiddagen hade vi Kundalini Meditation på yogadäcket. Efter shaking, dancing, meditation och Savasana var vi redo för middagen. Vi blev serverade vid bordet av några söta locals servitörer med fantastisk mat varje dag. Varje måltid.  Ayurvedisk vegetarisk mat. LYX.

 

Innan jag gick och la mig den dagen så skrev jag som vanligt i dagboken och jag kommer ihåg så väl när jag skrev detta.  Satt på altanen och det var mörkt. Tyst. Varma mjuka vindar och så tacksamma tankar. Hela jag kände mig fri. Från min dagbok:

 

”Jag är tacksam över att jag börjat följa mina drömmar. Följa mitt hjärta. Gå min väg. Jag är tacksam över kunskapen jag fått om yoga och Ayurveda. Jag är tacksam över att jag tar hand om mig och min kropp. Jag är tacksam över min medvetenhet och spirituella resa. Jag är tacksam över alla människor omkring mig.Jag är tacksam för alla möjligheter som finns. Jag är tacksam för att jag vågar gå utanför min comfort zone. Jag är tacksam för min kropp och allt den gör för mig. Jag är så tacksam för allt jag får uppleva. Jag är tacksam för alla som inspirerar mig. Jag är galet tacksam över livet. TACK”

 

Jag älskar när man känner den tacksamhet i hela kroppen. Vad känner du dig tacksam för idag? / @freespiritbylisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

    binance nos registro 2024-03-19 03:33:45 https://www.binance.info/pt-PT/join?ref=DB40ITMB
    Svara
  • Your experiences are truly wonderful. You have achieved tranquility and peace of mind. Maybe your spiritual connections have also gotten stronger. Surely you have also received instructions from the angels through angel numbers.

    brianallen 2023-11-30 05:10:26 https://angelnumbers.io/
    Svara
  • Dina upplevelser är verkligen underbara. Du har uppnått lugn och sinnesfrid. Kanske har dina andliga kontakter också blivit starkare. Säkert har du också fått instruktioner från änglarna genom änglarnas nummer https://angelnumbers.io/

    brianallen 2023-11-30 05:09:23
    Svara
  • I am all that much satisfied with the substance you have specified. I needed to thank you for this awesome baldi’s basics article.

    Eric Goodwin 2023-04-18 06:10:44
    Svara
  • Great post

    Bike Race 2023-02-07 03:23:04 https://bike-race.io
    Svara
  • While surfing the web, this blog has been led.
    There are many very fresh posts. Enough to get my attention. I’ll come to check often.

    토토 핸드
    카지노 사이트 추천
    사설 토토 사이트
    스포츠 토토 배당률
    스포츠 토토 승부 식
    https://www.j9korea.com

    jaeseu 2023-02-06 09:24:26
    Svara
  • Thanks for the post! A wonderful warmth emanates from your story. This is very interesting, thanks. The photo just beckons to go on vacation.

    Mark 2022-11-01 10:41:31 https://ulive.dating/ru/p
    Svara
  • Fint till läsa allt du är tacksam för. Jag är så nyfiken på ayurveda, kan inte du eller kanske Josefin berätta mer om det, i ett eget inlägg kanske? Vad det är, var det kommer från, hur man kan använda det, vad det ger för fördelar osv. Vore intressant och spännande att lära sig mer om det! Tack för att du delar med dig av din vecka, så härligt att läsa om.

    Trevlig helg!

    Anna 2017-05-26 16:03:16 http://hmnvk.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!