LÄR DIG LYSSNA PÅ DIN KROPP – VINNARE

skarmavbild-2017-03-26-kl-16-13-29

ÄLSKADE YOGISAR!

 

Med tårfyllda ögon och gåshud över hela kroppen har jag tillsammans med Malin och mina fina Yogiakademikollegor åter läst igenom era fantastiska kommentarer och spanat in sociala medier – MAGI på riktigt.

 

Mitt hjärta slår fort och jag inser att orden inte räcker inte till för att beskriva den tacksamheten jag känner. Ni inspirerar. Så obeskrivligt vackra rader från er alla. Den gemenskapen och djupet vi har skapat här tillsammans är stort och viktigt för hela detta snabba och ytliga samhälle. Låt oss fortsätta sprida detta.

 

TACK!

 

Efter att ha gått igenom era delningar och försökt göra en rättvist bedömning för att välja en vinnare inser vi åter att det är helt omöjligt. Ni är magiska allihop – vi vill ha med er ALLA till Indien. WOW – tänk vilken dröm att skapa ett eget retreat för alla oss i Indien. Att få yoga ihop på riktigt.

 

Hursomhelst, förutom att dela själva så har ju några av er också gått ALL IN och dagligen peppat varandra. Ni fick vara med i ett litet lotteri. Så istället för att välja skrev vi upp era namn på små lappar – blandade och drog en lapp.

 

På lappen stod det…

skarmavbild-2017-03-26-kl-16-14-36

LISA ANDERSSON (@freespiritbylisa)

skarmavbild-2017-03-26-kl-16-13-42

Underbara LISA. GRATTIS GRATTIS GRATTIS. Det har varit fantastiskt att följa dina dagliga delningar både på bloggen och Instagram. Och även hur mycket du peppat alla andra. Stort tack. Längtar längtar längtar efter att få yoga med dig på riktigt.

skarmavbild-2017-03-26-kl-16-13-01

Efter att ha läst era delningar från vardagen i en hel månad känns det som om jag känner er alla. Nu känns det tomt. Heeeeeey….har ni yogat idag också?!  ;-).

paskmys_facebook

Åhhhh jag vill inget hellre än att ha med er alla på en resa och kommer göra mitt bästa för att det ska ske. Jag pratade precis med ägaren av vårt ställe i Indien och han fixar två till bungalows till oss vilket betyder att det finns plats för några av er. Till er som varit aktiva i utmaningen vill vi nämligen ge en megabra självkostnads-specialdeal. Så är du intresserad maila gärna mig på [email protected]. Vore sååååå himlahärligt att få yoga med er på riktigt.

 

Och som många av er skriver så är ni ALLA vinnare. Ni har givit er själva dessa 15 minuter i en hel månad och kommer förhoppningsvis kommer ni fortsätta med det. Den dagliga rutinen är ju den bästa vinsten av alla.

josefine bengtsson

Från HELA mitt hjärta TACK för att ni deltagit i denna utmaningen. Det är sååå coolt att vi gjort detta ihop. Så vackert att vi inspirerat varandra. Låt oss fortsätta med denna fina vanan och dela gärna med er om hur det känns och fråga frågor. Som sagt, jag kommer fortsätta att lägga upp lite övningar och checka in med er kommande söndagar. Så ni får jättegärna kika in och dela om er vecka.  Låt oss fortsätta peppa varandra för att behålla den fina rutin.

 

Vi har ju även lite andra härliga priser. Återkommer imorn om vilka som är de lyckliga vinnarna av yogish collection, böcker & yogobe.

 

MASSA MASSA KÄRLEK <3 <3 <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
137kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!