Ayurvedisk behandling

Förra veckan fick min kropp galna ayuvediska behandlingar i tio dagar i sträck. WOW! Även om behandlingarna var långt ifrån bara njutningsfulla massager så mår min kropp väldigt bra nu efteråt.

 

Jag har ju tidigare skrivit om hur jag åkte och la in mig på ett ayuvedisk sjukhus när jag bröt benet för några år sedan och trots västerlänska läkaren sa att jag aldrig mer skulle kunna gå ordentligen lyckades dessa ayurvediska läka mig på bara några veckor (se här). Behandlingarna vi får inom ayurvedan är nog så långt ifrån man kan komma det västerlänska tänket att böta en sjukdom. Många kan också tyckas galet flummiga. Hursomhelst, det funkar!

 

Även om varken jag eller Malin nu hade några allvarliga sjukdomar eller skador så känner vi oss otroligt balanserade. På retreatet var det människor med alltifrån reumatism till cancer som sa att de hade fått otroliga resultat av ayuvedan.

 

Jag fick i stort fyra olika typer av behandlingar under mina tio dagar. De två första dagarna var det lite likt vanlig massage bara att de började behandlingen med att sjunga mantran, att man ligger helt naken på en stenhård träbrits och att 2-3 kvinnor samtidigt smetar in ens nakna kropp med en specialanpassad örtblandad olja.

 

Läs gärna mer om Ayurvediska retreatet här.

ayurvedisk behandling

ayurvedisk behandling

Smygfotade Malin lite här 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!