Tälta i Indien

image

image

Vi råkade blir lite överbokade på själva retreatet så denna veckan fick jag, Anna och Malin flytta till tält. Tälten ligger i kanten av vår strand och är den enda boende möjligheten förutom vårt retreat. Som ni ser på bilderna så är det ganska schyssta tält men trots det så att vi alla tre till en början lite motstånd till flytten, vi fick för oss att det skulle vara sunkigt och att vi inte skulle kunna somna. MEN shit vad fel vi hade. Så himla mysigt.

image

 

Efter att ha blivit uppassad från morgon till kväll i nästan två månader på vårt retreat känns det härligt att faktiskt ha det lite mer chill. Sköta oss själva. På vårt retreat börjar dagen med att de kommer med te till rummet klockan 07 och sen bara fortsätter denna serveringen till kvällen med frukost, lunch, frukt och middag. Vi sätter oss vid borden så kommer de och lägger upp massa härligt mat. LYX!

image

 

Om man har en eller två veckors semester så är det underbart att bli så uppassad. Släppa allt det där med att laga mat och helt kunna sugas in i retreatet men efter ett tag längtar jag efter det enkla. En hårt säng med en gammal sunkig filt blir liksom charmigare en den där mjuka lyxsängen med nytvättade duntäcken. Att själv få stiga in i köket och laga sin egen frukost blir en lyx när man inte gjort det på ett tag. Vi blev nämligen genast polare med killarna som driver tältstället så vi fick låna deras kök för att laga vår egna mat, vilket jag saknat. Vi känner oss verkligen som hemma. Wihoooo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!