Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Khola Beach – vårt paradis


Processed with VSCO with c1 preset

 

Heeeeeej från vårt paradis!
Så lycklig över att få tillbringa vintern här. Nu har de första gästens kommit och jag har fått bekräftelse på att det inte bara är jag som älskar denna plats. Alla är lyriska.
Under fem år har jag liksom haft denna plats för mig själv. Rest hit när jag behöver egentid. Nu är det vackert att få dela den med fler. Trots att jag vet hur underbart det är här var jag lite nervös innan retreatet började…
”Tänk så blir folk rastlösa av ödestranden, eller inte kan sova till vågljudet… Eller inte diggar kallduschen…eller indiska maten….”
Det är inte helt lätt att ha retreat, speciellt inte under jul-veckan då de flesta har väldigt höga förväntningar. Hursomhelst,
tror att jag kan slappna av nu, alla verkar redan lika förälskade som jag är i detta paradis.
Wihoooo!!!!

 

Processed with VSCO with m3 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag är jätteintresserad av att komma till Khola Beach kanske om ett år. Men jag undrar om ni har mycket mygg. Jag var två veckor i Kerala nu på hösten och jag skulle ha njutit massor av yogan på stranden om det inte hade varit för de där eländiga flugorna och myggen som var på mig HELA tiden. Jag hade ca 30-40 myggbett som värst så det blev tyvärr ett jätteproblem. Myggmedel hade inte någon effekt. Fick även prova ett auyrvediskt myggmedel. Inte heller det hjälpte. Några andra gäster blev lika myggbitna som jag, men endel fick vara nästan i fred för myggen. Det kanske är olika vid olika tider på året även i Kerala. När det blåste var myggen färre. Maten var ju underbart god måste jag säga. Vi fick vegansk mat på stället där jag var.

  Hanna 2016-12-21 10:30:16
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Men fy vs jobbigt med myggen. Här finns inga myggor såhär års iaf. Väldigt skönt :-). Jaaaa vi får också ayurvedisk vegansk mat… Sååååå gott!

   josefinebengtsson 2016-12-25 08:56:11
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström