Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

12-rätters glutenfri frukost

12 rätters glutenfri frukost 12 rätters glutenfri frukost 12 rätters glutenfri frukost

Heeeej kära ni! Här kommer lite frukost inspiration får denna vintriga lördagsmorgon. I veckan fick jag nämligen äran att bli inbjuden på en 12-rätters glutenfri frukost med Kea Bageri. LYX!!!! Det är tydligen Stockholm första helt glutenfria bageri. Så himla goda grejer, jag ville aldrig gå därifrån både för de magiska bakelserna men också för det underbara sällskapet. Tack bästa Malin Nylen, så mysig morgon.

12 rätters glutenfri frukost

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh vilket bra ställe! Det är ju så svårt att äta glutenfritt. Jag är inte allergisk utan bara intolerant så jag har inte lika strikta regler kring mitt intag. Vilket gör att jag i min vardag känner mig väldigt fri. Det gör inget om jag kommer i kontakt med mjöl. Bara jag inte äter det i ren form så som i bröd och pasta. Men på fik är det ju nästan bara biskvier jag kan äta. Vilket jag älskar! Men det är ju ändå skoj med lite variation. Och känslan av att kunna välja av allt är ju fantastisk bara den. ❤️ Tack för tips!

  Elena 2016-11-18 03:52:40
  Svara
  • Svar på Elenas kommentar.

   Jajajaa…det var så himla gott. Samma här undviker gluten så mycket som möjligt så var fint att få äta lite goda grejer som inte gör att magen får ont. <3

   josefinebengtsson 2016-11-21 17:13:09
   Svara
 • Åh! Låter spännande! Ska lägga Kea bageri på minnet. 🙂

  Janina 2016-11-12 20:02:43 http://www.dietiststudent.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind